Welkom bij Hollywok

RESERVEREN

OVER HOLLYWOK

Onbeperkt genieten

Bij Hollywok beleeft u het echte wokken. Geniet van onbeperkt eten en drinken, inclusief (tap)bier en (huis)wijn voor een vast voordelig tarief. Met onze uitgebreide wok en grill mogelijkheden is er voor ieder wat wils. Wilt u een avond onbeperkt genieten met uw gezelschap? Kom dan eens langs bij Hollywok in Hoofddorp.

Over ons

Hollywok Hoofddorp is reeds bekend in Hoofddorp en omstreken. Hier kunt u terecht voor een avond vol met heerlijke wok en grill gerechten. 

Online reserveren

Reserveren doet u gemakkelijk en snel online via onze website. Telefonisch reserveren mag natuurlijk altijd! Wij staan u graag te woord.

Onze arrangementen

Hollywok Hoofddorp biedt kwalitatief eten voor een aangename prijs. Een all-in dining experience is wat wij onze klanten bieden. Zo betaalt u slechts één prijs voor uw eten en drinken!

FEEDBACK

Wat onze gasten zeggen

“Heerlijk gegeten”

We hebben heerlijk gegeten. Makkelijk met de tablet om eten te bestellen van de tepanyaki zodat het dan voor je klaar staat. Is voor herhaling vatbaar.

A. Schouten

Een gezellige sfeer

Een gezellige sfeer, de hoekjes zorgen dat je als groepje toch privacy hebt. Ontzettend gastvrije en hulpvaardige mensen die altijd binnen handbereik zijn. Top graag tot een volgende keer. “

Z. de Wit

“Lekker eten. Vriendelijk personeel.”

Lekker eten. Vriendelijk personeel. Gezellige sfeer. Klant vriendelijkheid. prijsbewust.

R. Montero

Openingstijden

DAGELIJKS
16:00 – 22:30

IN FEBRUARI 2019 ZIJN WIJ GESLOTEN OP WOENSDAG